Zonnepanelen

Zonnepanelen bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek bieden u de mogelijkheid om uw energieverbruik in eigen hand te houden. Door middel van zonnepanelen kunt u de energie die de zon levert gebruiken om uw eigen elektriciteit op te wekken. U kunt voor zowel een kleine als grote installatie kiezen. Hierbij worden de zonnepanelen op een juiste manier op uw dak geïnstalleerd en aangesloten.

Het gebruik van zonnepanelen heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het verduurzamen van uw leefomgeving. Daarnaast leid het gebruik van zonnepanelen ook tot lagere energierekeningen waardoor u geld bespaart op de lange termijn. Ook kunt u gebruik maken van subsidies vanuit de overheid waardoor uw investering nog interessanter wordt.

Bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek wordt u begeleid bij het installeren van de zonnepanelen. Dit doen wij door u te voorzien van advies op maat. Ook krijgt u informatie over de verschillende mogelijkheden, zodat u een goede keuze maakt. Binnen een aantal jaren heeft u uw investering terugverdiend en geniet u van alle voordelen van zonnepanelen

We maken gebruik van gerenomeerde merken pv panelen met minimaal 12 jaar productgarantie en voor de omvormers maken wij gebruik van het merk Enphase welke 25 jaar productgarantie afgeven.

Om uw projectie te kunnen maken, maken we gebruik van geavanceerde ontwerp software waarin een berekening met de verwachte opbrengst en ook investeringstijd afgegeven kan worden. Voor u inzichtelijk en betrouwbaar weergegeven.

Foto's