Diensten

Specialisten

professionals.

Elektrotechniek

Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek verzorgt de aanleg en het onderhoud van allerlei soorten installaties in uiteenlopende situaties. Denk hierbij aan:

  • Het vervangen van de groepenkast en/of bijmaken van extra groepen
  • Het aanbrengen/ vervangen van de intercominstallatie
  • Het aanleggen van datanetwerken
  • Het aanleggen en onderhouden van toegangscontrolesystemen
  • De aanleg van een compleet nieuwe elektrische installatie binnen en buiten
  • Het leveren en monteren van laadpalen
  • Het leveren en monteren van pv panelen installaties
  • Het verduurzamen van diverse verlichtings toepassingen (led)

Onze werkzaamheden omvatten ook het opzoeken en verhelpen van storingen aan uw elektrische installatie.

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek is een belangrijke investering in de veiligheid van uw bedrijf of woning. Ons bedrijf heeft een breed scala aan beveiligingssystemen en producten die uw eigendom veilig houden. We bieden producten zoals alarmsystemen, toegangscontrolesystemen, bewakingscamera’s en branddetectieapparatuur.

Al onze beveiligingssystemen zijn voorzien van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat uw eigendom goed wordt beschermd. Onze ervaren technici zullen al onze producten voor u installeren met de juiste configuratie en zorgen ervoor dat uw systeem naar behoren werkt. U kunt er ook voor kiezen om onze beveiligingssystemen te laten beheren door onze gekwalificeerde beveiligingsteam.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste beveiligingssysteem dat het beste bij uw behoeften past.

Data netwerken

Smartphones, tablets, computers, slimme systemen in huis en slimme systemen op kantoor. Al deze systemen zijn met elkaar verbonden via een data netwerk. Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek ontwerpt, installeert en onderhoud data netwerken voor zowel particulieren als bedrijven.

Met een data netwerk worden alle verbonden apparaten met elkaar verbonden en kunnen deze gegevens delen, informatie verzenden en ontvangen en toegang krijgen tot het internet. Een data netwerk bestaat uit een aantal basis elementen, zoals kabels, routers en switches. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van netwerken.

Als u een data netwerk nodig heeft voor uw bedrijf of woning, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij hebben de kennis om uw data netwerk te installeren en te onderhouden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek bieden u de mogelijkheid om uw energieverbruik in eigen hand te houden. Door middel van zonnepanelen kunt u de energie die de zon levert gebruiken om uw eigen elektriciteit op te wekken. U kunt voor zowel een kleine als grote installatie kiezen. Hierbij worden de zonnepanelen op een juiste manier op uw dak geïnstalleerd en aangesloten.

Het gebruik van zonnepanelen heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het verduurzamen van uw leefomgeving. Daarnaast leid het gebruik van zonnepanelen ook tot lagere energierekeningen waardoor u geld bespaart op de lange termijn. Ook kunt u gebruik maken van subsidies vanuit de overheid waardoor uw investering nog interessanter wordt.

Bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek wordt u begeleid bij het installeren van de zonnepanelen. Dit doen wij door u te voorzien van advies op maat. Ook krijgt u informatie over de verschillende mogelijkheden, zodat u een goede keuze maakt. Binnen een aantal jaren heeft u uw investering terugverdiend en geniet u van alle voordelen van zonnepanelen

We maken gebruik van gerenomeerde merken pv panelen met minimaal 12 jaar productgarantie en voor de omvormers maken wij gebruik van het merk Enphase welke 25 jaar productgarantie afgeven.

Om uw projectie te kunnen maken, maken we gebruik van geavanceerde ontwerp software waarin een berekening met de verwachte opbrengst en ook investeringstijd afgegeven kan worden. Voor u inzichtelijk en betrouwbaar weergegeven.

Laadpalen

Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek heeft een uitgebreid assortiment aan laadpalen voor elektrische auto’s.

Laadpalen zijn een innovatie die het leven van veel mensen over de hele wereld aanzienlijk heeft veranderd. Bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek bieden wij het installeren van laadpalen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze installatieservice helpen we u bij het creëren van een milieuvriendelijke toekomst.

Wij helpen u bij het kiezen van het juiste type laadpaal dat het beste bij uw behoeften past.

We werken ook samen met betrouwbare leveranciers om te zorgen dat we alleen de beste materialen gebruiken. Wij staan ​​altijd voor u klaar om uw laadpaal te installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak om een ​​laadpaal te installeren.

Van wallbox , evbox en alfen laadpalen, voor iedere wens is er een oplossing. Uiteraard passen we daar ook uw groepenkast voor aan en indien nodig kunnen we deze ook compleet vervangen voor nieuw.

Verlichting

Verlichtingsinstallaties vormen de basis voor een veilige, comfortabele en energiezuinige omgeving. Bij Schouten Elektro- en Beveiligingstechniek bieden wij een breed scala aan verlichtingsoplossingen aan, van ledverlichting, straatverlichting, bewegingssensoren en tijdschakelaars tot verlichting voor buitenruimtes.

Door onze technische expertise en jarenlange ervaring kunnen wij uw verlichtingsinstallatie op maat samenstellen. Of u nu een installatie nodig heeft voor een kantoorgebouw, een school of gewoon voor uw eigen woning, wij helpen u de meest energie-efficiënte oplossing samen te stellen. Onze verlichtingsoplossingen zijn ontworpen om uw energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd uw verlichtingsniveau te verhogen. Bovendien worden al onze installaties geleverd met een garantie, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige verlichting voor de lange termijn.